Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

Telefonos rendelés: +36 302 778 685

Nagykereskedelem

Kedves üzleti partnereink,

 

a www.WEBmoda.hu lehetőséget kínál a nagykereskedelmi együttműködésre. Partnerünkként nagykereskedelmi áron vásárolhat termékeket kínálatunkból. Ügyfeleink közé kőboltok vagy e-shopok, női ruházati üzletek, cipők vagy különböző tervezési üzemeltetők tartoznak Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban.

 

Hogyan vásárolhat?

Elég csak regisztrálni nagy vásárlóként e-shopunkban. A fiók jóváhagyását követően az oldalon szereplő termékek ára automatikusan módosul. Elég csak bejelentkezni, és betenni az árut a kosárba. A regisztrációval semmilyen kötelezettséget nem vállal, épp ellenkezőleg, áttekintést kap a lehetséges nagykereskedelmi árakról és ajánlatokról. Fiók létrehozásához regisztráljon ITT.

 

A feltételek egyszerűek:

 

Nagykereskedelmi kedvezmény:

Közvetlenül a regisztráció jóváhagyása után már láthatóak lesznek a nagykereskedelmi árak ÁFA-val / azaz a kezdeti -20% kedvezmény után. A nagykereskedelmi engedmény mértéke a nagykereskedelmi ügyfél összesített forgalmától függ. A halmozott forgalma automatikusan kiszámítja és növeli magát minden egyes következő megrendelésnél. Minden megrendelésnek 70 000Ft a minimális összege.

halmozott forgalom 0 EUR-tól 350 000 Ft-ig

20% kedvezmény

halmozott forgalom 350 001 Ft-tól 3 500 000 Ft-ig

25% kedvezmény

halmozott forgalom 3 500 001 Ft-tól

30% kedvezmény

 

Információ a szlovákiai országon kívüli nagykereskedelmi ügyfelek számára:

Cégünk HÉA-fizetõ Szlovákiában, ha Ön HÉA-fizetõ egy másik országban, számláinkat számlázhatjuk az árukra Szlovák Áfa nélkül /20% /.

Bármilyen kérdések esetében ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

e-mail: webmoda@webmoda.hu, tel.sz. : +36308942759

Már várjuk az Önnel való további együttműködést.

WEBmoda.hu csapat