Ez a weboldal sütiket használ a weboldal funkcionalitásának biztosításához és az internetes forgalmi statisztikák beszerzéséhez. További információk.

Hogy tudom visszaküldeni vagy kicserélni az árut

Áru cseréje és visszavétele/visszalépés a szerződéstől/

ÁRU VISSZAVÉTELE/ visszalépés a szerződéstől/:

A 102/2014 törvény értelmében a fogyasztók védelméről az áruk értékesítésekor vagy a távollevők között kötött szolgáltatások nyújtásakor az áruk kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül joga van indoklás nélkül elállni az ilyen szerződéstől. Az áru átvettnek minősül a vevő által attól a pillanattól, amikor a vevő, vagy az általa meghatározott harmadik személy, kivéve a szállítót, átveszi a megrendelt áru minden részét. A 8. bek. Törvény 1. cikke 102/2014 z.z. a fogyasztó papíron vagy más tartós adathordozón történő bejegyzés formájában gyakorolhatja az eladótól való elállási jogot (pl. e-mailben./. A 10. § (3) bekezdése szerint Törvény 1. cikke 102/2014 a vevő köteles legkésőbb 14 napon belül a szerződéstől való elállás után visszaküldeni vagy átadni az eladónak az árut. Az előző mondatban említett időszak fennmaradónak tekintendő, ha az árut szállítás céljából legkésőbb az időszak utolsó napján átadták.

ELJÁRÁS / hogyan folytathatja a visszatérítést /:

 1. Kérjük, küldje el vagy kézbesítse az árut nekünk személyesen a kivonástól számított 14 naptári napon belül az 5. pontban említett címre.)
 2. Az elállási nyilatkozatot csatolhatja /kattintson az űrlap letöltésére/ vagy bármely más egyértelmű elállási nyilatkozatot elektronikus úton, e-mailben is küldhet az info@webmoda.hu címre, ahol megadja
 1. Kérjük, küldje el nekünk a vásárlás igazolását az áruval együtt.
 2. Ha lehetséges, és még nem dobta el a csomagolást, kérjük, küldje el nekünk az eredeti csomagolásban lévő árut (az eredeti dobozban vagy más eredeti csomagolásban), hogy a szállítás során ne sérüljön vagy piszkosodjon.
 3. Szállítási cím: NIKORAS Kft., Skolska 3, 071 01 Michalovce.
 4. Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit a fogyasztó viseli.

Kérjük, ne küldje az árut utánvéttel! Nem fogadjuk el az utánvéttel küldött árut, visszatérítjük, és ezáltal Önnek szükségtelen postai költségeket okoz. A szerződéstől való elállást követően visszatérítjük a szerződés megkötésével kapcsolatban fizetett összes befizetését, nevezetesen a vételárat, beleértve az áru Önnek történő kiszállításának költségeit. Ez nem vonatkozik a többletköltségekre, ha más szállítási módot választott, mint a mi legkedvezőbb szokásos kézbesítési mód. A többletköltség a fogyasztó által választott szállítási költség és az eladó által kínált legolcsóbb normál kézbesítési módszer költsége közötti különbség. Önnek indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az elállási értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül kerül visszatérítésre. Ezeket ugyanúgy fizetik, mint amit a fizetéskor használt, kivéve, ha kifejezetten nem értett egyet egy másik fizetési móddal, további díjak felszámítása nélkül.

A megvásárolt árut csak akkor fizetik meg, ha a visszaküldött árut visszajuttatják a címünkre, vagy ha benyújtják az áru visszatérítését igazoló okmányt, attól függően, hogy melyik előbb történik.

Visszavonás esetén a fogyasztó csak az áru eladónak történő visszaküldésének költségeit viseli.

 

ÁRU CSERÉJE:

ELJÁRÁS / hogyan folytathatja a cserét/:

 1. Kérjük, küldje el, vagy kézbesítse az árut nekünk személyesen a kivonástól számított 14 naptári napon belül az 5. pontban említett címre.)
 1. Az elállási nyilatkozatot csatolhatja /kattintson az űrlap letöltésére/ vagy bármely más egyértelmű elállási nyilatkozatot elektronikus úton, e-mailben is küldhet az info@webmoda.hu címre, ahol megadja
 1. Küldje el nekünk a vásárlás igazolásának másolatát az áruval együtt
 2. Ha lehetséges, és még nem dobta el a csomagolást, kérjük, küldje el nekünk az eredeti csomagolásban lévő árut (az eredeti dobozban vagy más eredeti csomagolásban), hogy a szállítás során ne sérüljön vagy piszkosodjon.
 3. Szállítási cím: NIKORAS Kft., Skolska 3, 071 01 Michalovce.
 4. Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit Ön viseli.

A pótlás céljából visszaküldött áru integritásának vizsgálata után az áru cserére kerül. A cserélt árut a lehető leghamarabb elküldjük Önnek a címre utánvéttel, Szlovákia postaköltségi összege 1490Ft.